Selecteer een pagina

webdesign & ontwikkeling

Een website is het visitekaartje van je onderneming. Het design maakt waarom men geboeit is.

waarbij de vormgeving  moet gelijk aanspreken en uitstralen….Rozelie ontwerpt en ontwikkeld websites die het design hebben wat aanspreekt, uniek is en past bij de onderneming. Daarvoor zijn een aantal stappen nodig:

stap 1

Kennismaken & brainstormen

Je hebt een goed verhaal, mooie ideeën een genoeg wensen. In je hoofd weet je wat je zou willen, maar hoe vertaal je dit? Ik bespreek het graag met je en help je om dit om te zetten in beeld en te vertalen. Na ons gesprek zal ik een vrijblijvende offerte opmaken.

stap 2

Schetsen & Ontwerpen

Je wilt graag iets laten ontwerp door Rozelie, super tof! Ik heb al wel een idee in mijn hoofd, ik ga eerst schetsen, zoek beelden, kleuren en lettertypes om te combineren. Hieruit ontstaan één of soms twee ontwerpen die ik aan je presenteer.

stap 3

Presentatie & Lancering

Deze ontwerpvoorstellen zullen we samen bespreken, waarna je ze nog rustig op een later moment kunnen bekijken en op je in laat werken. Wat spreekt aan en wat niet? Kloppen de kleuren en het beeld? Past het lettertype bij het beeld en vertaalt dit waar je voor staat? Voorkeur voor een ontwerp? Deze zal ik verder uitwerken en je ontvangt alle gebruiksklare bestanden.

Klaar voor de eerste stap?

Stuur een berichtje en ik neem op korte termijn contact met je op. Je mag me natuurlijk ook gewoon bellen of een email sturen.

© Rozelie 2013 - 2018

Rozelie Haaksman

info@rozelie.nl

06 - 454 767 52

KvK  30286133

Tiel

Share This