Ontdek welk interieur écht bij jou past

Let’s go outside for a walk

Om jouw dagelijks woongeluk te kunnen ervaren is het geen must om een heel groot huis, veel spullen en onnodige tierelantijn te hebben. Vaak laten we ons beïnvloeden van buitenaf door wat we zien op tv, social media, trends of door mensen om je heen. We leven veel vanuit ons hoofd en vergeten daardoor eigenlijk simpelweg te voelen wat onze eigen behoeftes zijn, hiernaar te luisteren en daar ons dagelijks leven en huis op af te stemmen.

Tijdens een Story Walk in de natuur help ik jou te vertragen, de ruis achter je te laten en uit te zoeken waar jouw hart nu écht sneller van gaat kloppen zodat jij jouw droomplek kunt realiseren.

Zalig! In dit interieur voel ik mij volledig thuis en kan ik helemaal ontspannen

Uitslapen, lezen, gewoon even niets doen. 

Wat een verademing, ik ervaar rust en eenvoud in mijn huis.

Weg van het lawaai, kun je het horen: de stilte.

Eindelijk een sfeer in huis die bij mij persoonlijk past

Mijn huis voelt elke dag weer als een warm bad waarin ik mij onderdompel en veilig voel.

Jouw eigen Intuïtie

De verschillende ruimtes waarin we leven hebben invloed op de manier waarop we leven en hoe we ons daarbij voelen. Het hoeft niet eerst allemaal ‘perfect’ te zijn om dan pas te kunnen genieten, jouw woongenot kan veel puurder en eenvoudiger. Voor het realiseren van jouw woondromen heb je niet veel nodig, wél naar jezelf te luisteren. Diep van binnen weet jij namelijk exact waar jij naar verlangt.

Interieur struggles

Waar loop je tegenaan?

 • Je wil graag meer rust in huis maar weet niet hoe te realiseren.

 • Je mist de persoonlijke touch in je eigen huis.

 • Het lukt je maar niet om een eenheid in huis te creëren.

 • Regelmatig koop je iets nieuws om wat meer sfeer in huis te brengen, maar telkens ontbreekt er iets of klopt het plaatje voor jouw gevoel niet.

 • Je vind het lastig keuzes te maken in kleuren, materialen en meubels, daardoor maak ik keuzes die niet bij mij passen.

 • Je hoofd stroomt over aan dingen die je nog to-do hebt in huis.

 • Je verplaatst steeds meubels of accessoires naar een andere ruimte om te kijken of het daar wel leuk staat.

 • Je bent overprikkeld door alles ruis om je heen in huis.

 • De connectie met de natuur is belangrijk voor jou. Je wilt niets liever dan dit terug laten komen in je interieur, maar je weet niet goed hoe.

Genieten van kleine geluksmomenten in huis

Beeld je eens helemaal in, leven in een comfortabel huis waar ruis geschrapt is, je kunt ontspannen, de levensenergie voelt stromen, een plek waarbij je alle hectiek achter je laat, waar alles veel lichter voelt. Waar je gezellige en waardevolle momenten aan tafel deelt met je kind(eren), partner of vrienden. Een plek waar gewoon jezelf kunt zijn, waar niets hoeft, even heerlijk kunt wegdromen.

 

Jij gaat straks meer eenvoud, puurheid en ontspanning ervaren

 • Meer rust en ruimte in jezelf voelen
 • Meer inzicht in jou eigen verlangens
 • Een moment van ontspanning
 • Minder prikkelbaar naar je omgeving toe
 • Hierna heb je de mogelijkheid om zelf de eerste stappen te zetten naar een interieur waar je zo naar verlangt.
 • Heb jij jezelf een cadeau gegeven

Deze Story Walk is er voor jou als jij wilt ontdekken wat er in je hart leeft, snakt naar verandering, eenvoud, rust en ruimte in je interieur.

Het is de energie en harmonie die terugkomt in je interieur en de natuur die een belangrijke plek inneemt.

Een huis waarin je de ziel & persoonlijkheid terug ziet voelt warm en comfortabel aan.

Story Walk

Ik neem je graag mee op pad!

Het bos geeft je rust, opent je zintuigen en hier maak je makkelijk contact met wat er in jouw binnenwereld leeft, zonder onnodige prikkels en invloed van buitenaf. Vanuit puurheid, eenvoud en met respect begeleid ik jou tijdens deze 2 uur durige wandeling, waarin we vertragen, er aandacht is voor jouw verhaal terwijl we door de magische natuur heen lopen.

  Let’s walk

  • Vooraf ontvang je een aantal vragen welke we bespreken tijdens het wandelen
  • Alle aandacht voor jouw verhaal
  • Alle ruimte om te ontdekken en vragen te stellen
  • Inspireren
  • Moment voor jezelf / Flowschrijven
  • 2 uur samen op pad
  • We sluiten de wandeling af met een theemoment en iets lekkers.
  • Je ontvangt een inspiratiekaart als reminder & om de inspiratie verder te laten stromen

  Locatie: Kwinterlooijen Rhenen / Amerongse berg

  95,-

   Wanneer jij je op je gemak voelt, meer rust ervaart en ontspannen door het leven gaat, heeft dit ook positief effect op je partner, kind(eren) en je omgeving

   Minder prikkelbaar, ruimte voor spontane momenten, verbinding met de natuur, creativiteit gaat stromen, in harmonie, meer dankbaarheid

   My story

   Hi, Ik ben Rozelie

   Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn. Niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden was dat al mijn drive om mijn eigen ondernemerspad te gaan bewandelen en gewoon te gaan doen waar ik dagelijks echt blij van wordt. Bewuster leven en iets betekenisvol creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

   Met Nature Stories wil ik jouw persoonlijke verhaal zo puur en passend mogelijk tot uiting laten komen in jouw eigen huis. Vanuit connectie met de natuur en door terug te gaan naar de essentie, ontdekken we jouw mooiste woondromen. Hierdoor ontstaat er een interieur waarin jij jezelf herkent en zalig woongeluk ervaart.

   Ik kan verwonderd en ontroerd raken door de schoonheid maar tevens ook gefascineerd door de kracht van de natuur. Voor mij is de natuur pure magie! In deze soms hectische wereld lijken we haast te zijn vergeten hoe waardevol deze voor ons is en wat het ons te bieden heeft. Je hoeft alleen maar te kijken, voelen, luisteren, ruiken en proeven om het te ervaren.

   Story Walk

   Questions to ask

   Waarom een inspiratiesessie buiten in de natuur en niet bij mij thuis?

   De natuur, in het bos maak je contact met je innerlijke wereld. Daar wordt je niet beïnvloed door prikkels van buitenaf of afgeleid door de omgeving. Daar kun je vertragen, kalmeren, verstillen en kom je uiteindelijk tot rust. Het bos helpt je om je zintuigen te openen en prikkelen. Een mooie en veilige plek om te ontdekken wat er nu leeft in jouw binnenwereld.

   Ga ik mijn wensen en verlangens wel helder krijgen door deze inspiratiewandeling?

   Door te wandelen, stil te staan en te voelen bij jezelf waar je eigenlijk diep van binnen naar verlangt, geef je dit bewust de ruimte. Daarvoor heb je jezelf wel te openen, ben jij daar klaar voor?

   Wat is de prijs van een inspiratiewandeling

   De investering in jezelf bedraagt € 95,- De impact van deze inspiratiewandeling werkt hierna niet alleen door op jou, maar ook op je partner, kind(eren) en omgeving wanneer jij meer gaat leven vanuit meer eenvoud, puurheid en persoonlijkheid. Voel jij de rust en ruimte al?

   Ik zou graag de wandeling maken, maar vind de investering wel spannend.

   Dat is heel normaal dat je dat spannend vind. Het vraagt namelijk ook commitment vanuit jou, jezelf te openen en kwetsbaar op te durven stellen en dat proces is al begonnen, anders was je hier nu niet. Het is een ongelooflijke waardevolle stap om meer vanuit je eigen verlangens te gaan leven, hoe mooi is dat!

   Is 2 uur inspiratiewandeling wel genoeg om daarna de eerste stappen te kunnen zetten?

   Het begint met eerst te ontdekken waar jouw hart nu écht sneller van gaat kloppen, helder te krijgen wat er voor jou belangrijk is, waar jij aan van gaat en welke woondromen jij hebt. Tijdens deze wandeling neem je daar bewust de tijd voor. Het is een eerste stap naar een interieur waar jij al zo lang naar verlangt.

   Ik heb net een nieuw huis ingericht, heeft deze inspiratiewandeling dan nog wel zin?

   Iets in jouw verteld je dat je interieur nog niet klopt of aanvoelt zoals je zou willen. Misschien heb je een super fijne basis gecreëerd maar mis je nog de persoonlijke sfeer in huis. Deze inspiratiewandeling helpt je dichter bij het juiste gevoel te brengen.

   Kan ik vragen stellen / advies vragen tijdens de wandeling?

   Jouw vragen zijn meer dan welkom! Deze wandeling is juist bedoeld om bij jezelf te ontdekken wat je interieurwensen en behoeftes zijn, je ontvangt vooraf een aantal vragen van mij die we sowieso bespreken tijdens de wandeling. Heb je echt specifieke adviesvragen over je interieur? Dan is dit wellicht iets voor een volgende stap.

   Is deze inspiratiewandeling 1 op 1 of in groepsverband?

   Een moment helemaal voor jou alleen! 2 uur tijd waarin jij voor jezelf kunt ontdekken en je laten inspireren.

   Kan ik hierna ook bij je terecht voor een styling of interieuradvies maar dan aan huis?

   Ik doe niets liever dan jou verder op weg te helpen naar het realiseren van een persoonlijk en gewenst interieur. Jij kiest waar je behoefte aan hebt. Wil je graag meer weten over advies aan huis? Stuur mij gerust een berichtje.

   Ik ben niet goed te been, maar zou wel graag willen ontdekken en geïnspireerd willen worden

   Geen probleem! We zoeken een fijne plek in het bos waar we kunnen zitten. Door op een plek langer te zitten in de natuur, ontdek en zie je nog veel meer om je heen. 

   Als het slecht weer is, gaat de wandeling dan door?

   Naar buiten gaan is altijd een goed idee! Gelukkig zijn er maar weinig dagen waarop het weer écht heel erg slecht is. Ik houd de weersvoorspellingen goed in de gaten. Wanneer deze heel slecht zijn, verplaatsen we de wandeling kosteloos.

   Ik vind mijn eigen behoeftes minder belangrijk dan die van mijn gezin

   Ieder gezinslid heeft zijn eigen gewoontes, behoeftes en wensen in huis. Om in goede harmonie en fijne energie te kunnen leven is het belangrijk dat iedereen zich comfortabel, prettig en veilig voelt in zijn eigen omgeving, dus ook jouw behoeftes doen er absoluut toe! Jullie interieur is een samensmelting van ieders wensen.

   Ik heb niet zoveel tijd, kan de wandeling ook korter?

   Je wilt graag verandering, eenvoud, rust en ruimte in je huis.  Daarvoor heb je eerst te ontdekken waar jouw hart nu écht sneller van gaat kloppen en ik ga je daarbij helpen! Maar daarvoor heb ik wel jouw volle commitment nodig om dat te kunnen bereiken. Ben jij hiertoe bereid?

   Ik weet al heel veel over styling en interieur, is deze wandeling dan nog wel wat voor mij?

   Heb je al een fantastische basis gecreërd maar mis je nog de ziel & persoonlijkheid in huis of verschillende ruimtes. Zoek de stilte op tijdens het wandelen en ontdek wat er voor jou nog ontbreekt.

   Kan ik je na deze wandeling ook nog vragen stellen?

   Misschien heb je behoefte om nog een keer een wandeling te maken waarin je vragen kunt stellen of waarin je nog verder wilt ontdekken wat je verlangens zijn. Maar ook een advies aan huis kan een mooie vervolgstap zijn. Boek dan een nieuwe data om te gaan wandelen of neem contact met me op voor verder advies.

   Misschien moet ik eerst zelf nog even experimenten?

   Ja, ik gun mezelf woongeluk!

   Yes, let’s go! Ik kijk er enorm naar uit om elkaar te ontmoeten.

    

   Het juiste gevoel krijg je pas als jij jouw persoonlijke stempel er op hebt gezet.

   KVK: 30286133

   BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

   © 2023 NATURE STORIES BY ROZELIE