Selecteer een pagina

Lily’s

In het centrum van Wageningen, schuin tegenover Hotel de Wereld, vind je woon- en lifestylewinkel Lily’s. Een plek waar je inspiratie opdoet voor je interieur en een leuk cadeautje koopt. Voor iemand anders of gewoon lekker voor jezelf.

Hun aanbod bestaat uit tweedehands meubels (die ze zelf hebben opgeknapt of voor jou in een gewenste kleur schilderen), woonaccessoires, stationery – zoals notitieboekjes, kaarten, kalenders en planners – en bloemen en planten. Betaalbare items waar je blij van wordt en die je huis nog leuker maken.

Met hun producten willen ze laten zien hoe mooi eenvoud kan zijn. Of dat nu een fijne bos bloemen is of een meubelstuk. Met een beetje creativiteit en een likje verf kun je tweedehands meubels een prachtig tweede leven geven. Helemaal naar jouw smaak en passend bij de rest van je interieur.

September 2017

OVER DIT PROJECT

Eigenaresse Sanne kende ik al enige tijd als tekstschrijver. Toen Sanne en haar moeder Ria Meurs hun lang gekoesterde wens daadwerkelijk lieten uitkomen, hebben ze mij benaderd om de volledige huisstijl en website te ontwikkelen. Aangezien ik ook een passie heb voor interieur, was dit ook voor mij stiekem een wens die uitkwam. In samenwerking met elkaar zijn we tot een passend en mooi resultaat gekomen, waar niet alleen Sanne en Ria, maar ook ik met trots achter kan staan.

Rozelie Haaksman

info@rozelie.nl

06 - 454 767 52

Tiel

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

© Rozelie 2013 - 2018

Share This