Een natuurlijke beleving in je eigen huis

Ook jij kunt op een hele eenvoudige manier de natuur in huis halen. Het is zo simpel en dichtbij maar we zien het vaak over het hoofd.

Hoe zalig zou het zijn als je ook binnen in je eigen huis het ultieme buitengevoel zou ervaren?

Sluit voor een moment eens heel even je ogen, droom eens even helemaal weg…naar ergens midden in de natuur waar je omringd wordt door groen en hoge bomen, het geluid van zingende vogels, je ervaart ruimte om je heen, je ruikt de geur van wilde bloemen, je voelt de warme zonnestralen op je gezicht, verderop hoor je een kabbelend beekje terwijl je loopt over de zachte ondergrond van mos. De natuurlijke kleuren geven je een rustgevend gevoel.

Ik laat je de krachtige impact van de natuur ervaren

Kleuradvies & sfeer

  • Heb jij inmiddels de zoveelste kleur op de muur getest en is het helaas nog steeds niet de geschikte?
  • Lukt het je maar niet om de verschillende ruimtes goed op elkaar af te stemmen of vind je kleuren kiezen en combineren echt een hele worsteling?
  • Je mist de persoonlijke sfeer in huis…
  • Of is er een ruimte te donker en ontbreekt de connectie met buiten? Met als gevolg dat je amper gebruik van die leefruimte maakt…
  • Inmiddels ben je helemaal overprikkeld door de vele ideeën en de wereld aan kleuren die je voorbij hebt zien komen, waardoor je nu helemaal vastloopt…

Ontdek het aanbod

Ik geef je praktisch advies, deel ideeën, voorbeelden, doormiddel van kleurstalen, moodboards of kleurontwerpen maak ik een plan voor je.

Het advies is een investering in het creëren van een sprankelende ruimte die niet alleen voor het oog aantrekkelijk is, maar welke ook zeker een enorme positieve invloed heeft op jouw als persoon, zoals: je dagelijkse stemming, een ontspannen lijf en ruimte in je hoofd. Best prettig toch?

Na dit advies:

$

Heb je veel tijd en moeite bespaard en je krijgt een duurzaam resultaat welke niet alleen rust en ruimte in je huis, maar ook in je hoofd en lijf geeft.

$

Beschik je over een harmonieus kleurenplan voor jouw huis zodat je een omgeving kunt creëren die voor jou comfortabel, warm en gezellig aanvoelt

$

Is de ruimte getransformeerd naar een inspirerende leef– of werkomgeving, waar je veel meer rust en eenvoud ervaart.  Time to relax…

$

Jij en je gezin zullen veel meer ontspannen momenten met elkaar doorbrengen nu de verschillende ruimtes matchen met jullie persoonlijke wensen. 

$

Door het gebruik van verrassende (natuurlijke) kleuren is er een verbinding met de natuur ontstaan. Binnen en buiten lopen veel meer in elkaar over

Een persoonlijk resultaat

Dankzij het advies heb jij straks een huis die volledig past bij jou als persoon, een omgeving waar jij je volledig kunt ontspannen, waar jij gewoon helemaal jezelf kunt zijn en kunt gaan genieten van dierbare en gezellige momenten aan de eettafel met je kind(eren), partner, familie of vrienden. Een plek waar je alles even achter je kunt laten en uren met een goed boek in je favoriete stoel kunt wegzakken. En dat… terwijl je ook nog altijd de connectie met het buitenleven ervaart.

Advies vanaf € 395,-

$

We plannen een kennismaking waarin we je ideeën, wensen en behoefte bespreken

$

Elk advies is maatwerk, een passende offerte ontvang je na kennismaking

$

Van een aantal uur kleinadvies aan huis tot een uitgebreid kleurenplan, er is van alles mogelijk! Laten we samen brainstormen en je wensen bespreken

$

Prijzen van advies zijn vrij van btw

$

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 10 km van Tiel

Nice Story

“Ik ben echt heel blij met je adviezen, meedenken, meebewegen, top!”

Laura

About me

Rozelie Haaksman

Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn. Niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden was dat al mijn drive om mijn eigen ondernemerspad te gaan bewandelen en gewoon te gaan doen waar ik dagelijks echt blij van wordt. Bewuster leven en iets betekenisvol creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte en sfeer in interieurs. Ik wil je inspireren met de schoonheid en tevens de kracht van de natuur. Ik geef je praktisch advies, bedenk creatieve oplossingen, rijk je eenvoud aan en verweef jouw persoonlijke verhaal in je interieur. Op deze manier ontstaat er een huis waar jij meer rust, ruimte en vrijheid ervaart, een plek die krachtig, levendig en warm aanvoelt.

Ik help je graag om jouw huis en de wereld om ons heen een beetje mooier te maken.

Veelgestelde vragen

Op welke termijn kan ik advies ontvangen?

Goed nieuws voor je, snel! Wanneer je contact opneemt plannen we samen binnen 4 weken een kennismakingsgesprek aan huis. Voel je vrij om mij te contacten, dat mag via e-mail maar bellen is uiteraard ook helemaal prima.

Kan ik mij voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Om te zien of jouw woonsmaak past bij mijn ontwerpstijl, ontvang ik graag vóór het intakegesprek een link van een pinterestbord of een ander document met interieur of sfeerbeelden. Daarnaast is het fijn als je voor jezelf helder hebt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat je struggles zijn. Samen sparren we verder hierover.

Heb ik een plattegrond nodig?

Het ligt eraan wat voor een soort advies jij graag zou willen. Voor een uitgebreid kleurenplan heb ik wel een plattegrond nodig welke je vervolgens mag aanleveren zodat ik het advies 2D kan uitwerken.

Kan ik ook de gewenste stalen ontvangen?

Zeker! Ik verzamel na advies de stalen voor je en maak vervolgens een pakketje voor je klaar met daarin alle gewenste stalen.

Door connectie met de natuurlijke wereld ervaar je meer duurzamere momenten van voldoening en geluk

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE