Een natuurlijke beleving in

je eigen huis

Zodra je de drempel overstapt in je eigen huis, voelt het aan als een warme deken, een zalig gevoel van comfort, veiligheid en geborgenheid. De vertrouwde geur, de sfeervolle inrichting, het uitzicht op de groene tuin, de bekende geluiden, de warme en sprankelende kleuren geven je direct ontspanning in je eigen natuurlijke omgeving. Het is een plek waar je altijd naar terug verlangt en waar je jezelf altijd welkom voelt.

Combineer de kracht van natuurlijke elementen met jouw persoonlijkheid in je interieur

Kleuradvies & sfeer

  • Heb jij inmiddels de zoveelste kleur op de muur getest en is het helaas nog steeds niet de geschikte?
  • Weet je niet wat je met die hele lange witte muur moet doen en voelt de ruimte kil en saai aan…
  • Lukt het je maar niet om een eenheid van de verschillende ruimtes te maken?
  • Vind je kleuren kiezen en combineren echt een hele worsteling?
  • Je mist de persoonlijke sfeer en warmte in je huis…
  • Of is er een ruimte te donker en ontbreekt de connectie met buiten? Met als gevolg dat je amper gebruik van die leefruimte maakt…
  • Inmiddels ben je helemaal overprikkeld door de vele ideeën en de wereld aan kleuren die je voorbij hebt zien komen, waardoor je nu helemaal vastloopt…

Let’s add some color to your home

Ontdek het aanbod

Ik geef je praktisch advies en tips aan huis, deel ideeën, we bespreken waar je tegenaan loopt, jouw wensen en mooiste woondromen. Doormiddel van kleurstalen, moodboards of kleurontwerpen maak ik vervolgens een persoonlijk plan voor je.

Het advies is niet alleen een investering in het creëren van een sprankelende ruimte die er voor het oog aantrekkelijk uitziet, het is ook zeker een investering in jezelf en je gezin. En die investering ga je absoluut als waardevol ervaren. Een huis wat rust en warmte uitstraalt en die comfortabel aanvoelt heeft namelijk ook een enorme positieve invloed op jou als persoon. Denk maar eens aan je dagelijkse stemming, een ontspannen lijf en ruimte in je hoofd. Best prettig toch?

Na dit advies:

$

Beschik je over een harmonieus kleurenplan voor jouw huis zodat je een omgeving kunt creëren die voor jou comfortabel, warm en gezellig aanvoelt

$

Is de ruimte getransformeerd naar een inspirerende leef– of werkomgeving, waar je veel meer rust en eenvoud ervaart.  Time to relax…

$

Er is eenheid in de ruimte waardoor het heel natuurlijk en rustgevend aanvoelt

$

Heb je veel tijd en moeite bespaard en je krijgt een duurzaam resultaat welke niet alleen rust en ruimte in je huis, maar ook in je hoofd en lijf geeft

$

Jij en je gezin zullen veel meer ontspannen momenten met elkaar doorbrengen nu de verschillende ruimtes matchen met jullie persoonlijke wensen en behoeftes

$

Door het gebruik van verrassende (natuurlijke) kleuren en prints is er een verbinding met de natuur ontstaan. Binnen en buiten lopen veel meer in elkaar over

Een persoonlijk resultaat

Dankzij het advies heb jij straks een huis die volledig past bij jou als persoon, een omgeving waar jij je volledig kunt ontspannen, waar jij gewoon helemaal jezelf kunt zijn en kunt gaan genieten van dierbare en gezellige momenten aan de eettafel met je kind(eren), partner, familie of vrienden. Een plek waar je alles even achter je kunt laten en uren met een goed boek in je favoriete stoel kunt wegzakken. En dat… terwijl je ook nog altijd de connectie met het buitenleven ervaart.

Wat is de prijs van een kleur & sfeeradvies?

De investering voor het advies begint vanaf € 395,- afhankelijk hoe groot een ruimte is en om hoeveel ruimtes het gaat. 

$

We plannen een kennismaking waarin we je ideeën, wensen en behoefte bespreken

$

Elk advies is maatwerk, een passende offerte ontvang je na kennismaking

$

Van een aantal uur kleinadvies aan huis tot een uitgebreid kleurenplan, er is van alles mogelijk! Laten we samen brainstormen en je wensen bespreken

$

Prijzen van advies zijn vrij van btw

$

Excl. reiskosten €0,30 per km buiten een straal van 10 km van Tiel

Nice Stories

“Wij willen graag een nieuwe keuken, maar hadden geen idee wat de mogelijkheden qua opstelling & indeling waren voor onze kleine ruimte. (En eigenlijk wisten we ook niet zo goed wat onze wensen waren) Dus hebben we Rozelie gevraagd om advies! Dat was heel fijn & gezellig en ze kwam met 3 echt hele verrassende ideeën & ontwerpen waar wij zelf nooit opgekomen waren. Na een leuke inspirerende opdracht hadden we binnen no time een geweldig moodboard. Kortom binnen 1 advies gesprek was voor ons alles helemaal helder en hebben we super veel zin in de nieuwe keuken. We gaan Rozelie ook vragen voor kleur & materiaal advies en het afstylen. Ik zou dit iedereen adviseren zodat je straks echt je droom project krijgt.”

Esmeralda

“Ik ben echt heel blij met je adviezen, meedenken, meebewegen, top!”

Laura

About me

Rozelie Haaksman

Elke dag is er eentje om dankbaar voor te zijn. Niets is vanzelfsprekend in het leven! Jaren geleden was dat al mijn drive om mijn eigen ondernemerspad te gaan bewandelen en gewoon te gaan doen waar ik dagelijks echt blij van wordt. Bewuster leven en iets betekenisvol creëren vanuit mijn hart, hoofd en ziel.

Als stylist koester ik een passie voor het creëren van warmte en sfeer in interieurs. Ik wil je inspireren met de schoonheid en tevens de kracht van de natuur. Ik geef je praktisch advies, bedenk creatieve oplossingen, rijk je eenvoud aan en verweef jouw persoonlijke verhaal in je interieur. Op deze manier ontstaat er een huis waar jij meer rust, ruimte en vrijheid ervaart, een plek die krachtig, levendig en warm aanvoelt.

Ik help je graag om jouw huis en de wereld om ons heen een beetje mooier te maken.

Veelgestelde vragen

Is dit kleuradvies iets voor mij?

Wanneer jij open staat en klaar bent voor verandering, heel graag je woondromen terug wilt zien in je eigen huis en je affiniteit met de natuur hebt, dan is advies vanuit mijn inspiratie en kennis zeker iets voor jou. Ik help je graag jouw huis en de wereld er omheen een stukje mooier te maken.

Ready for it?

Misschien moet ik het zelf eerst nog even proberen

Je bent hier bij Nature Stories omdat je misschien steeds tegen bepaalde struggles aan blijft lopen, bepaald inzicht ontbreekt of omdat je bijvoorbeeld worstelt met het kiezen en combineren van bepaalde kleuren.

Met mijn advies aan huis help ik je om een kleurenpalet te kiezen en creëren dat past bij jouw persoonlijke smaak, wensen en de functie van de ruimte. Door de kracht van kleur in te zetten onstaat er uiteindelijk een gevoel van harmonie en balans in een ruimte en voel jij je comfortabel en ontspannen.

Hoe fijn zou dat zijn?

Ga ik wel het gewenste resultaat halen uit dit advies

Je bent nu niet tevreden met hoe een ruimte eruit ziet of aanvoelt. Je hebt meerdere keren geprobeerd om er iets van te maken waar jij blij van wordt, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. Er ontbreekt iets, je mist de persoonlijke uitstraling en levende connectie met buiten.

Vanuit mijn expertise, ervaring, waarbij ik heel goed kan aanvoelen wat jouw persoonlijke persoonlijke ideeën en wensen zijn, ontvang je een advies wat je eindelijk het resultaat gaat opleveren waar jij zo naar verlangt.

Het advies is niet alleen een investering in het creëren van een sprankelende ruimte die er voor het oog aantrekkelijk uitziet, het is ook zeker een investering in jezelf en je gezin. En die investering ga je absoluut als waardevol ervaren. Een huis wat rust en warmte uitstraalt en welke comfortabel aanvoelt heeft namelijk ook een enorme positieve invloed op jou als persoon. Denk maar eens aan je dagelijkse stemming, een ontspannen lijf en ruimte in je hoofd.

Best prettig toch?

Op welke termijn kan ik advies ontvangen?

Goed nieuws voor je, snel! Wanneer je contact opneemt plannen we samen binnen 4 weken een kennismakingsgesprek aan huis. Voel je vrij om mij te contacten, dat mag via e-mail maar bellen is uiteraard ook helemaal prima.

Wat gaat het advies mij opleveren?

Meer rust, een gevoel van ruimte en ik verweef de natuur binnen in je huis waardoor je meer connectie met buiten ervaart. Het kleur en sfeeradvies heeft invloed op je stemming en emoties, het voelt meer als een eenheid en in harmonie. Ruimtes lopen heel natuurlijk in elkaar over.

Doordat je een persoonlijk en doordacht advies hebt ontvangen creëer je een duurzamer interieur waar je nog heel lang plezier van gaat hebben. Daarnaast heeft het jou een hoop tijd en energie bespaard.

Ik voel wel een volle JA, maar vind de investering wel spannend

Dat is heel normaal en je mag het spannend vinden, want iedereen vindt verandering namelijk vaak spannend en dat is ook juist de bedoeling want het vraagt ook iets van jou. Het vraagt om je open te stellen en het jezelf gunnen om een plek te creëren die volledig past bij jou wensen, behoeftes en levenswijze.

Niet wat een ander mooi vindt, niet wat de trend is, niet wat je ziet op tv of via social media, puur wat past bij jou en je gezin. Het is een waardevolle investering in je huis maar ook in jezelf.

Hoe mooi is dat!

Kan ik mij voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Om te zien of jouw woonsmaak past bij mijn ontwerpstijl, ontvang ik graag vóór het intakegesprek een link van een pinterestbord of een ander document met interieur of sfeerbeelden. Daarnaast is het fijn als je voor jezelf helder hebt wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt, wat je struggles zijn, wat je graag anders zou willen. Samen sparren we verder hierover.

Heb ik een plattegrond nodig?

Het ligt eraan wat voor een soort advies jij graag zou willen. Voor een uitgebreid kleurenplan heb ik wel een plattegrond nodig welke je vervolgens mag aanleveren zodat ik het advies 2D kan uitwerken.

Kan ik ook de gewenste stalen ontvangen?

Zeker! Ik verzamel na advies de stalen voor je en maak vervolgens een pakketje voor je klaar met daarin alle gewenste stalen.

Door connectie met de natuurlijke wereld ervaar je meer duurzamere momenten van voldoening en geluk

Sluit voor een moment eens heel even je ogen, droom eens even helemaal weg…naar ergens midden in de natuur waar je omringd wordt door groen en hoge bomen, het geluid van zingende vogels, je ervaart ruimte om je heen, je ruikt de geur van wilde bloemen, je voelt de warme zonnestralen op je gezicht, verderop hoor je een kabbelend beekje terwijl je loopt over de zachte ondergrond van mos. De natuurlijke kleuren geven je een rustgevend gevoel, er verschijnt een glimlach op je gezicht en je voelt je even helemaal gelukkig, vrij en jezelf…

Hoe zalig zou het zijn als je dit gevoel ook binnen in je eigen huis zou ervaren?

Interieuradvies

Kleuradvies

Interieurstyling

KVK: 30286133

BTW: NL001911947B59   |   ALGEMENE VOORWAARDEN

© 2024 NATURE STORIES BY ROZELIE